sleipnir Rotterdam zonsondergang

Foto’s Sleipnir Rotterdam zonsondergang

Ik moest er even uit van de week en zoals Mark Rutte ooit tegen me zei: Houdt afstand, heb ik me netjes gedragen. Ik ben bijna uitgestorven plek gegaan in Zuid Holland. De LandTong bij Rozenburg. Ok af en toe is het daar wel druk. Maar nu viel het erg mee. Was zelfs even helemaal alleen bij dat schip. De Sleipnir is erg indrukwekkend en hoop dat mijn foto’s net zo indrukwekkend zijn. Neem gerust een kijkje in mijn shop en bestel een mooie foto voor uw kantoor. Er zitten mooie Panoramafoto’s tussen met de Sleipnir (het grootste kraanschip van de wereld) en van de Europoort en alles bij een schitterende zonsondergang .

De Sleipnir is een halfafzinkbaar kraanschip van Heerema Marine Contractors dat in 2019 werd gebouwd door Sembcorp in Singapore. De naam is afgeleid van het achtbenige paard Sleipnir uit de noordse mythologie. Het ontwerp van GVA bestaat uit twee parallelle pontons met elk vier kolommen met daarop het werkdek.

De Sleipnir heeft twee kranen van Huisman Equipment met elk een capaciteit van 10.000 ton en een totale capaciteit van 18.000 ton, waarmee dit het grootste kraanschip ter wereld is, nadat de Thialf dit lange tijd was.

Het schip is uitgerust met een klasse III dynamisch positioneringssysteem met acht roerpropellers van 5,5 MW elk. Daarnaast beschikt het over een ankersysteem met twaalf ankerlieren. Twaalf generatoren van 8 MW voorzien het schip van vermogen en draaien zowel op mgo als lng.

Op 7 september 2019 werd met het hijsen van het dek voor het Leviathanplatform een nieuw record gezet met 15.300 ton.[1]

Bron WIkipedia

 

Eventfotograaf op Eventsummit 2020

Een paar weken geleden mocht ik eventfoto’s maken op de Eventsummit 2020. De Grootste beurs voor de gehele evenementenindustrie vond plaats in Ahoy Rotterdam. Een aantal jaar geleden heb ik ook al voor deze organisatie gefotografeerd, op één van hun eerste edities van de beurs. Wat een verschil zeg. Ik stond toen in m’n eentje voor het podium op de eindborrel te genieten van de, toen nog onbekende Jet Rebel. Nu was het overal megadruk en 10 keer zo groot. Mooi event om daar als eventfotograaf een sfeerverslag te maken.

eventfotograaf maakt foto van boulderbox
Eventfotograaf maakt foto van boulderbox tijdens eventsummit 2020

Evenementfotografie

Fotograferen op zo’n grote beurs is erg leuk, maar je moet ook opletten dat je alle belangrijke dingen meeneemt in je sfeerverslag. Dus niet alleen is de organisator blij met foto’s waarbij je kan zien hoe druk het is op de foto, maar ook sprekers; het overhandigen van visitekaartjes; mensen die met elkaar overleggen;  contracten die ondertekend worden; en wat deze beurs uniek maakte, de acts die rondliepen op de beurs. Kortom Evenementenfotografie is niet alleen het maken van een overzichtsfoto van een goedgevulde beurshal. Nee ik laat met mijn fotografie zien, wat er op de vloer gebeurd, wat voor sfeer er is en probeer de juiste momenten te pakken.

eventfotograaf maakt foto van stylist op beurs
Masters of Beauty op de eventsummit

Eventfotograaf laat de sfeer zien

U denkt misschien dat ik evenementen op de automatische piloot doe. Maar niets is minder waar. Ik doe echt mijn uiterste best om alle netwerkende mensen zo goed mogelijk op de foto te zetten. Elk event heeft zijn eigen sfeer. Ik weet dat deze foto’s gebruikt worden op de social-media kanalen en website van de organisatie en dat de foto’s tijdens het event al getoond werden op een videowall. Wat is er dan mooier dan dat mensen glimlachend terugkijken naar de foto die je net geschoten hebt. Vaak hebben ze niet eens doorgehad dat ik een foto van hen gemaakt heb. Vaak hoor ik achteraf niks van de bezoekers zelf. Je hoopt maar dat ze de foto’s hebben gezien, en dat ze na het zien weer mooie herinneringen hebben gekregen na het zien van mijn foto’s. Deze keer kreeg ik, heel snel na de beurs al mailtjes van bezoekers, dat ze benieuwd zijn naar de foto’s. Ik heb vier kleine fotootjes gezien op Instagram, maar weet zeker dat er een hoop foto’s snel terug te vinden zijn op hun communicatie kanalen.

Staat u op de foto, deel dan dit hele bericht op Facebook en laat weten wat je van mijn foto’s en de beurs vond. en organiseert u zelf een event en wilt u mij daar hebben als eventfotograaf, neem dan contact op. Ik help u graag!!!

Eventfotograaf maakt pakkende beelden

Eventfotografie, of zoals ze in Nederland ook wel eens zeggen Evenement-fotografie is toch wel een van de leukste dingen om te doen. Je maakt als eventfotograaf een sfeerverslag van een evenement. Of dit nou een business-event is, een evenement als Cirque du Soleil er is altijd sfeer. Als eventfotograaf heb ik ervaren dat elke locatie en elk evenement uniek is. Ook mijn beelden zijn uniek. Ik weet de juiste momenten te pakken en uiteindelijk een mooi sfeerverslag te leveren. Met mijn beelden kunnen u en uw bezoekers nog tijden nagenieten.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
Sfeerbeeld Cirque Du Soleil – Totem te Malieveld
Clown Cirque du Soleil totem
fotograaf cirque du soleil
Cirque du soleil fotograaf
eventfotograaf klikt op juiste moment
eventfotograaf klikt op juiste moment
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Mijn beelden worden veelal gebruikt op social-media kanalen. Regelmatig zie je foto’s van mij terug op de facebook en Instagram-sites van Cirque du Soleil en Theaterfestival de Parade. Ook worden mijn beelden gevraagd door kranten en televisieprogramma’s om hun verhalen beeldend uit te leggen.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
Sfeerbeeld theaterfestival de Parade
Sfeerfoto Theaterfestival de Parade
Sfeerbeeld theaterfestival de Parade dit keer Ellen ten Damme gefotografeerd door Evenementenfotograaf Erik van ’t Hof
Ellen Ten Damme- parade 2019
eventfotograaf legt sfeer vast
eventfotograaf legt sfeer vast
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Afgelopen maanden ben ik als eventfotograaf betrokken geweest bij de premiere van Cirque du Soleil’s show Totem. Eerst foto’s gemaakt tijdens de generale repetitie en later bij de première. De beelden van de voorstelling zijn voornamelijk gebruikt voor intern gebruik bij Cirque du soleil. Maar de foto’s van de VIP’s tijdens de premiere zijn gebruikt op hun social media kanalen en zijn geleverd aan de leveranciers en sponsors van de show.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
studenten aan het overlegen
Sfeerbeeld studenten Tio Eventweek
Groepsfoto Tio eventweek
Groepsfoto Tio Eventweek
Tio eventweek eventfoto’s
Sfeerbeeld tio eventweek
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Een ander evenement waar ik betrokken ben geweest als evenementen fotograaf is de Tio event week, De foto’s die ik daar maakte, werden later in die week gebruikt tijdens de uitreiking van de prijzen voor beste pitch . Hieronder zie je me vanaf 1 minuut en 4 seconden de groepen fotograferen. Uiteraard heb ik ook een sfeerverslag gemaakt.

Aftermovie Tio Eventweek 2019

Heeft u ook een evenement waar u een mooi verslag van wilt? Ik kan u er zeker mee helpen. In overleg zorg ik voor het juiste beeldmateriaal van uw evenement. Ik help u graag 🙂

Foto’s slag van Grolle 2019

Foto gemaakt van Slag om Grolle Vrijdag te Groenlo op 18-10-2019 door Erik van ’t Hof – www.hoffoto.nl

Afgelopen weekend vond weer de slag van Grolle plaats. Uw Hof-fotograaf had even een momentje voor zich zelf nodig en heeft dit festival bezocht. Uiteraard is hij zijn camera niet vergeten en heeft hij mooie plaatjes geschoten.
Neem een kijkje en bestel de foto’s na.

Beeldmateriaal Parade

Ik maak al sinds jaar en dag foto’s voor de Parade. Het is vooral leuk om te doen en uiteraard is het leuk om mijn werk terug te zien bij recensies of nieuwsbrieven. Hierbij alvast wat beelden van deze editie.

Heeft u ook een evenement waar u graag foto’s van wil hebben, zodat u deze kan gebruiken ter promotie in oa nieuwsbrieven? Neem dan contact met me op erik@hoffoto.nl

Party foto’s Disco-Train Kijkduin

Zaterdag 15 juni heb ik foto’s gemaakt in Strandtent 14. Party Foto’s voor Disco-Train.  Een feest voor 25+ en het was stampvol, erg warm en erg gezellig. Mocht je een keer uit je dak willen gaan, ga eens op bezoek bij een feest van Disco-Train en wellicht vindt je mij weer rondlopen om de sfeer vast te leggen als Party-fotograaf.

partyfoto disco-train kijkduin

Neem snel een kijkje in de foto’s en deel jezelf op facebook en vergeet hof-fotograaf niet te taggen.

Zoekt u een fotograaf voor uw feest?

Ik help u graag met het maken van goede sfeerbeelden van uw feest. Ik weet de juiste emoties in beeld te brengen en laat uw feest er goed uit zien, zodat mensen achteraf nog na kunnen praten en kunnen genieten van mijn beelden