Eventfotograaf op Eventsummit 2020

Posted Leave a commentPosted in Bedrijfsfotografie, evenementfotografie

Een paar weken geleden mocht ik eventfoto’s maken op de Eventsummit 2020. De Grootste beurs voor de gehele evenementenindustrie vond plaats in Ahoy Rotterdam. Een aantal jaar geleden heb ik ook al voor deze organisatie gefotografeerd, op één van hun eerste edities van de beurs. Wat een verschil zeg. Ik stond toen in m’n eentje voor het podium op de eindborrel te genieten van de, toen nog onbekende Jet Rebel. Nu was het overal megadruk en 10 keer zo groot. Mooi event om daar als eventfotograaf een sfeerverslag te maken.

eventfotograaf maakt foto van boulderbox
Eventfotograaf maakt foto van boulderbox tijdens eventsummit 2020

Evenementfotografie

Fotograferen op zo’n grote beurs is erg leuk, maar je moet ook opletten dat je alle belangrijke dingen meeneemt in je sfeerverslag. Dus niet alleen is de organisator blij met foto’s waarbij je kan zien hoe druk het is op de foto, maar ook sprekers; het overhandigen van visitekaartjes; mensen die met elkaar overleggen;  contracten die ondertekend worden; en wat deze beurs uniek maakte, de acts die rondliepen op de beurs. Kortom Evenementenfotografie is niet alleen het maken van een overzichtsfoto van een goedgevulde beurshal. Nee ik laat met mijn fotografie zien, wat er op de vloer gebeurd, wat voor sfeer er is en probeer de juiste momenten te pakken.

eventfotograaf maakt foto van stylist op beurs
Masters of Beauty op de eventsummit

Eventfotograaf laat de sfeer zien

U denkt misschien dat ik evenementen op de automatische piloot doe. Maar niets is minder waar. Ik doe echt mijn uiterste best om alle netwerkende mensen zo goed mogelijk op de foto te zetten. Elk event heeft zijn eigen sfeer. Ik weet dat deze foto’s gebruikt worden op de social-media kanalen en website van de organisatie en dat de foto’s tijdens het event al getoond werden op een videowall. Wat is er dan mooier dan dat mensen glimlachend terugkijken naar de foto die je net geschoten hebt. Vaak hebben ze niet eens doorgehad dat ik een foto van hen gemaakt heb. Vaak hoor ik achteraf niks van de bezoekers zelf. Je hoopt maar dat ze de foto’s hebben gezien, en dat ze na het zien weer mooie herinneringen hebben gekregen na het zien van mijn foto’s. Deze keer kreeg ik, heel snel na de beurs al mailtjes van bezoekers, dat ze benieuwd zijn naar de foto’s. Ik heb vier kleine fotootjes gezien op Instagram, maar weet zeker dat er een hoop foto’s snel terug te vinden zijn op hun communicatie kanalen.

Staat u op de foto, deel dan dit hele bericht op Facebook en laat weten wat je van mijn foto’s en de beurs vond. en organiseert u zelf een event en wilt u mij daar hebben als eventfotograaf, neem dan contact op. Ik help u graag!!!

Eventfotograaf maakt pakkende beelden

Posted Leave a commentPosted in evenementfotografie

Eventfotografie, of zoals ze in Nederland ook wel eens zeggen Evenement-fotografie is toch wel een van de leukste dingen om te doen. Je maakt als eventfotograaf een sfeerverslag van een evenement. Of dit nou een business-event is, een evenement als Cirque du Soleil er is altijd sfeer. Als eventfotograaf heb ik ervaren dat elke locatie en elk evenement uniek is. Ook mijn beelden zijn uniek. Ik weet de juiste momenten te pakken en uiteindelijk een mooi sfeerverslag te leveren. Met mijn beelden kunnen u en uw bezoekers nog tijden nagenieten.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Clown Cirque du Soleil totem
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
Cirque du soleil fotograaf
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
eventfotograaf klikt op juiste moment
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Mijn beelden worden veelal gebruikt op social-media kanalen. Regelmatig zie je foto’s van mij terug op de facebook en Instagram-sites van Cirque du Soleil en Theaterfestival de Parade. Ook worden mijn beelden gevraagd door kranten en televisieprogramma’s om hun verhalen beeldend uit te leggen.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Sfeerfoto Theaterfestival de Parade
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
Ellen Ten Damme- parade 2019
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
eventfotograaf legt sfeer vast
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Afgelopen maanden ben ik als eventfotograaf betrokken geweest bij de premiere van Cirque du Soleil’s show Totem. Eerst foto’s gemaakt tijdens de generale repetitie en later bij de première. De beelden van de voorstelling zijn voornamelijk gebruikt voor intern gebruik bij Cirque du soleil. Maar de foto’s van de VIP’s tijdens de premiere zijn gebruikt op hun social media kanalen en zijn geleverd aan de leveranciers en sponsors van de show.

eventfotograaf Maakt sfeerverslag
Sfeerbeeld studenten Tio Eventweek
Eventfoto Tio Eventweek te Pathe Leidsche Rijn
Groepsfoto Tio Eventweek
eventfotograaf Tio eventweek zorgt voor sfeerverslag
Sfeerbeeld tio eventweek
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Een ander evenement waar ik betrokken ben geweest als evenementen fotograaf is de Tio event week, De foto’s die ik daar maakte, werden later in die week gebruikt tijdens de uitreiking van de prijzen voor beste pitch . Hieronder zie je me vanaf 1 minuut en 4 seconden de groepen fotograferen. Uiteraard heb ik ook een sfeerverslag gemaakt.

Aftermovie Tio Eventweek 2019

Heeft u ook een evenement waar u een mooi verslag van wilt? Ik kan u er zeker mee helpen. In overleg zorg ik voor het juiste beeldmateriaal van uw evenement. Ik help u graag 🙂

Beeldmateriaal Parade

Posted Leave a commentPosted in evenementfotografie

Ik maak al sinds jaar en dag foto’s voor de Parade. Het is vooral leuk om te doen en uiteraard is het leuk om mijn werk terug te zien bij recensies of nieuwsbrieven. Hierbij alvast wat beelden van deze editie.

Heeft u ook een evenement waar u graag foto’s van wil hebben, zodat u deze kan gebruiken ter promotie in oa nieuwsbrieven? Neem dan contact met me op erik@hoffoto.nl

Party foto’s Disco-Train Kijkduin

Posted Leave a commentPosted in Bedrijfsfotografie, evenementfotografie, Vrij werk

Zaterdag 15 juni heb ik foto’s gemaakt in Strandtent 14. Party Foto’s voor Disco-Train.  Een feest voor 25+ en het was stampvol, erg warm en erg gezellig. Mocht je een keer uit je dak willen gaan, ga eens op bezoek bij een feest van Disco-Train en wellicht vindt je mij weer rondlopen om de sfeer vast te leggen als Party-fotograaf.

partyfoto disco-train kijkduin

Neem snel een kijkje in de foto’s en deel jezelf op facebook en vergeet hof-fotograaf niet te taggen.

Zoekt u een fotograaf voor uw feest?

Ik help u graag met het maken van goede sfeerbeelden van uw feest. Ik weet de juiste emoties in beeld te brengen en laat uw feest er goed uit zien, zodat mensen achteraf nog na kunnen praten en kunnen genieten van mijn beelden

 

Foto’s Showman’s fair

Posted Leave a commentPosted in theater, Vrij werk

Showman's fair heeft weer mooie beelden

SfeerFoto showman’s fair gemaakt door fotograaf Erik van ’t Hof

Afgelopen weekend weer eens theaterfoto’s gemaakt. Meer een sfeerimpressie van een festival, maar toch ook nog wat podiumfoto’s

SfeerFoto showman's fair

Showman’s Fair in Weesp. Leuk klein theaterfestival waar freakshows samen gaan met goochelaars en clowns. Er waren internationale gasten waaronder Charly Caper. Charlie Caper brengt een Magic Show met een
groot hart en snelle handen.

Verder stond er ook een freak uit het New Yorkse Coney-Island, Donny Vomit en zijn chamante Hollywood’s Showgirl Frankie Sin

 

Voor meer foto’s verwijs ik graag mijn facebook pagina. Foto’s worden gebruikt voor publicatie.