Party foto’s Disco-Train Kijkduin

Zaterdag 15 juni heb ik foto’s gemaakt in Strandtent 14. Party Foto’s voor Disco-Train.  Een feest voor 25+ en het was stampvol, erg warm en erg gezellig. Mocht je een keer uit je dak willen gaan, ga eens op bezoek bij een feest van Disco-Train en wellicht vindt je mij weer rondlopen om de sfeer vast te leggen als Party-fotograaf.

partyfoto disco-train kijkduin

Neem snel een kijkje in de foto’s en deel jezelf op facebook en vergeet hof-fotograaf niet te taggen.

Zoekt u een fotograaf voor uw feest?

Ik help u graag met het maken van goede sfeerbeelden van uw feest. Ik weet de juiste emoties in beeld te brengen en laat uw feest er goed uit zien, zodat mensen achteraf nog na kunnen praten en kunnen genieten van mijn beelden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *