Bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportage op grote hoogte. Industriële fotografie

Bedrijfsreportage en zakelijke fotografie

Zoekt u een fotograaf voor bedrijfsfotografie? Wilt u uw product in beeld brengen of laten zien wat uw bedrijf voor diensten levert? Ik, als bedrijfsfotograaf, maak op professionele wijze bedrijfsreportages, productfoto’s en/of portretfoto’s van uw medewerkers.

Mijn foto’s versterken uw verhaal in uw marketingcampagnes. Denk hierbij aan fotografie voor de website, social-media, brochures of foto’s van personeelsmagazine. Uiteraard kan ik bedrijven ook helpen aan uniforme profielfoto’s voor LinkedIn of Curriculum Vitae. Ook worden mijn zakelijke portretten gebruikt bij interviews in vakbladen.  

 

Ik fotografeer vaak op locatie. Zo hoeft u niet naar een studio te gaan en bent u in uw vertrouwde omgeving. Niet alleen leuker om te doen, maar ook kan ik vaak iets van het bedrijf meenemen in de foto.  


Productfoto’s

Productfoto voor social media en website

Productfoto’s met sfeer, daar kan ik u als fotograaf mee helpen. Heeft u nieuwe producten die nog op de foto gezet moeten worden voor een webshop of wilt u uw producten aanprijzen op social-media, dan kan ik u helpen. Ik maak niet alleen pack-shots, maar zorg juist voor foto’s in een dynamischere omgeving dan de witte achtergrond. Als voorbeeld heb ik cocktailfoto’s verzorgd voor het rum-merk Ron Abuelo.

Samen met diverse cocktailbars hebben we een product-shot georganiseerd om zo gezamelijk te laten zien waar ze goed in zijn. Het draaide allemaal om de rum, dus bij elke foto werd dat product in beeld gebracht, daarnaast werden de cocktailmakers in beeld gebracht in hun bar. Ik als fotograaf, kon mijn beelden tonen in mijn portfolio.

Ook uw product kan ik zo in beeld brengen.

Zoek niet verder als u op zoek bent naar een bedrijfsfotograaf voor uw zakelijke foto’s als rustig en sociaal persoon geef ik u graag advies en help ik u om uw bedrijf sfeervol en zakelijk in beeld te brengen.

previous arrow
next arrow
Slider