Stadsbeeld van de watertaxi in Rotterdam door erik van 't hof

Jouw Moment,
Mijn Camera

portretfoto erik van 't Hof

Wie is jouw Hof-fotograaf

Hallo! Ik ben Erik van t Hof, jouw Hof-fotograaf, waar elk beeld een verhaal vertelt. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk sinds 2007, toen ik begon met het vastleggen van de ziel van live muziek in Speakers, Delft. Sindsdien heb ik de energie van festivals, de grandeur van theater en de glimlach van bekende artiesten gevangen.

Van Theaterfestival de Parade en Omroep West tot Cirque du Soleil, VPRO, Gregory Porter en Grace Jones, mijn portfolio is een mozaïek van momenten die ertoe doen. Als fotograaf ben ik meer een observator dan een regisseur, ik vang de spontane magie van een evenement of de natuurlijke uitstraling van een persoon.

Naast mijn werk als fotograaf, ben ik ook functioneel beheerder, waar mijn communicatieve vaardigheden en oog voor detail van pas komen. Mijn doelgroep als fotograaf? Bedrijven en organisatoren die hun evenementen en festivals willen laten zien, theatermakers die op zoek zijn naar setfoto’s, professionals die hun persoonlijkheid in een portret willen laten spreken en ondernemers die hun werkzaamheden in beeld willen hebben.

Als een rustige 45-jarige fotograaf die gemakkelijk een praatje maakt, weet ik hoe ik het unieke verhaal van jouw evenement, portret of bedrijf kan vertellen. Klaar voor beelden die spreken? Laten we samen iets onvergetelijks maken!