Fotograaf Nootdorp, Den Haag en Rotterdam

Kwaliteitsfotografie van uw seminar, beurs of bedrijfsfeest?

Als evenementen fotograaf houd ik rekening met uw wensen, het programma en de vips, ik pas me aan aan de omgeving, de stijl en sfeer van het evenement.  Bij een congres of evenement ben ik onopvallend bezig het evenement zo mooi en interessant mogelijk vast te leggen, hierbij neem ik het draaiboek als rode draad en blijf ik de activiteiten volgen.
Bij een bedrijfsfeest zal ik al snel uw gasten actief betrekken om zo persoonlijke en feestelijke beelden te kunnen maken. Een feestje schiet je niet vanaf de zijlijn!

Op een evenement neem ik veel foto’s zodat er veel keuze is voor de selectie en uiteindelijke nabewerking. Alle geslaagde foto’s ontvangt u nabewerkt in digitale formaat op hoge resolutie waarbij de mooiste foto’s natuurlijk extra aandacht krijgen. Heeft u de foto’s direct nodig voor online media of perbericht, dit is geen probleem. Als evenementen fotograaf krijg ik deze vraag steeds vaker en indien tijdig aangegeven is het goed mogelijk ook volledig bewerkte foto’s TIJDENS het evenement aan te bieden. (gelieve deze wens voor het evenement kenbaar te maken)

previous arrow
next arrow
Slider
×

Hallo!

Click hieronder mijn naam aan en stuur uw vraag via whatsapp of stuur uw vraag per mail naar erik@hoffoto.nl

× Kan ik je ergens mee helpen?