Reclamefoto’s met sfeer

Reclamefoto’s maken uw product en/of bedrijf zichtbaar.
Voor Ron Abuelo Nederland, nieuwe reclamefoto’s mogen maken. Reclamefoto’s maken van een cocktail. Erg leuk om te doen. Ron Abuelo Nederland heeft samen met cocktailbar Dr. In Rotterdam 12 cocktails bedacht om het komende jaar te delen met hun klanten. Mensen kunnen via Facebook zien hoe je met de lekkerste rum uit Panama ook mooie verrassende cocktails kunt maken. Mijn foto’s laten zien hoe de doctor zijn mooie recept maakt.

Reclamefoto’s

Wilt u uw product of bedrijf ook op professionele wijze gefotografeerd hebben, dan kan ik u uiteraard helpen aan mooie productfoto’s of een mooie bedrijfsreportage. Goede reclamefotografie valt of staat met een goed plan. Ik als reclamefotograaf werk altijd in nauwe samenwerking met mijn opdrachtgever. Tijdens een reclame-shoot, besteed ik veel tijd aan sfeer en productstyling en komt er vaak ook nog een stukje creativiteit opgang. Wees niet verbaasd als daar meer tijd in gaat zitten dan in de uiteindelijke fotoshoot! Uiteindelijk zie je dit uiteraard terug in het resultaat.

 

Goede reclamefotografie valt of staat met een goed plan.

Advies

Heeft u een nieuw product waar u trots op bent of wilt u uw bedrijf laten zien, dan bent u bij mij in goede handen. Heeft u vragen over reclamefotografie en bent u op zoek naar een expert die uw bedrijf kan adviseren? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met mij

Recept

Voor de cocktailliefhebbers het recept:
10 ml Home made orange-rasin syrup
10 ml Mescal (Del Maguey Vida)
40 ml Abuelo 12 años
15 ml Gran Classico
Roer voorzichtig met een barlepel en veel ijs (en lach omdat je weet dat dit heerlijk zal worden)