Stijlvolste Cocktailfoto van februari 2016

Daar is die weer de cocktailfoto van de maand februari

El Huevo de Abuelo

Zoals ik al eerder schreef, maak ik samen met Ron Abuelo Nederland​ en Cocktailbar Dr. in Rotterdam​ (www.drrotterdam.com) elke maand een cocktail van de maand. Natuurlijk is het hoofdbestandsdeel Ron Abuelo rum en moet dit goed in beeld komen. Ik heb er daarom voor gekozen om de productfoto’s of beter gezegd de cocktailfoto sfeer te laten zien.

Productfoto’s die sfeer uitstralen

Cocktailfotografie is een soort productfotografie en daarbij gaat het erom dat het product goed in beeld gebracht wordt en het de aandacht trekt. We hebben er bij deze cocktail van de maandserie voor gekozen om een soort making of…. van te maken, Zodat mensen zelf thuis ook een fles Ron Abuelo kunnen kopen en aan de slag kunnen gaan. Voor de mensen die een avondje uit gaan, kunnen dan natuurlijk ook bij Dr. in Rotterdam de Cocktail laten maken 😉 Let wel op de de El huevo de Abuelo alleen in februari te bestellen is.

Cocktailfoto’s laten maken of andere producten?

Heeft u zelf een mooi product waar u trots op bent? Laat dan een reactie achter, zodat ik u wellicht kan helpen aan mooie product foto’s waarbij ik sfeer heel bepalend vind. De standaard webshop productfoto’s kunnen altijd nog toch?  Natuurlijk kunt u mij altijd bellen of mailen voor meer informatie over productfotografie of cocktailfotografie. Ik help u graag aan mooie beelden.

Cocktailfoto’s met stijl, laat ze maken door uw Hof-fotograaf

Recept El Huevo de Abuelo

Voor de nieuwsgierigen het recept is te vinden op de facebook pagina van Ron Abuelo Nederland  maar stiekem plaats ik hem hier ook 🙂

( Let op: alleen op “DR” voorschrift, geniet maar drink met mate)

Klik hier voor de foto van januari