Bedrijfsreportage op hoog niveau

Fotoreportage bij CTP

Een aantal weken geleden heb ik een bedrijfsreportage gemaakt bij CTPCTP is een allround dienstverlener voor industriële organisaties. Ze zochten een fotograaf en kwamen via Studio B & Q bij mij terecht. CTP, bestaat dit jaar 10 jaar en wilde haar huisstijl verfrissen. Zo heeft Studio B & Q het nieuwe logo ontworpen en heb ik foto’s gemaakt van hun werkzaamheden.
Fotosessie op hoogte, monteur CTP
CTP is gehuisvest op het terrein van scheepswerf Hollandia in Krimpen aan den IJssel. De foto’s zijn gebruikt voor nieuwe brochures, nieuwe website en op andere communicatie uitingen zoals banners en ik begreep dat de bestelbusjes ook met mijn foto’s bestickerd worden. Voor een fotograaf, echt een geweldige lokatie. Een grote hal, met rook en vonken en enorme hoogte. Ik het een reportage gemaakt van medewerkers die aan het werk waren. Zo moest ik monteurs fotograferen die een lasapparaat aan het testen waren, maar ook een elektromonteur die hoog in de hal, aan een elektrische installatie werkte. Voor ik het wist stond ik op 60 meter hoogte op een bovenloopkraan in de hal en op een torenkraan buiten op het terrein.  Zo zie je, mijn werk stijgt tot grote hoogte.
Fotosessie op hoogte, monteur CTP
Professionele foto’s zijn onmisbaar binnen uw bedrijf of organisatie. Klanten willen graag geïnformeerd worden over het geen dat u te bieden heeft.
Fotosessie op hoogte, monteur CTP
Heldere en frisse foto’s in uw communicatie trekken de aandacht en houdt de kijker vast. Een professionele bedrijfsreportage werkt daaraan mee als het visitekaartje van uw bedrijf!
Meer weten over CTP? bezoek dan eens hun website, voor meer van mijn werk.

CTP van Harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan

Meer weten? Of direct een afspraak maken? Neem contact op!