Sportfoto door eventfotograaf erik van 't Hof

Masterclass bij Feyenoord | Voetbalfotografie

Op zaterdag 24 februari woonde ik een exclusief evenement bij, georganiseerd door Sony Nederland, Dutch Shooters en Colorwood. Tijdens dit evenement demonstreerde Tom Bode, hoofd van fotografie bij Feyenoord, de nieuwe Sony Alpha 9iii en 300mm F2.8 GM. Twintig fotografen kregen de kans om deze innovatieve camera’s te testen bij Feyenoord.


zaterdag 24 februari was ik aanwezig bij een exclusief evenement in samenwerking met Sony Nederland, Dutch Shooters en Colorwood.

Met de lancering van de indrukwekkende sony alpha 9iii en 300mm F2.8 GM, moesten ze natuurlijk een geschikt onderwerp vinden voor een evenement, en ze hoefden niet verder te zoeken dat werd een Masterclass van Tom bode bij Feyenoord!

Tom’s ervaring in voetbalfotografie en zijn rol als hoofd van fotografie bij Feyenoord, mocht ik gebruiken om de nieuwe Sony A9iii te testen. Uiteraard om me een beetje lekker te maken voor de aanschaf van een nieuwe camera

Op basis van ervaring, ambities en enthousiasme werden 20 fotografen geselecteerd uit de community en verwelkomd op de trainingsvelden van Feyenoord.

Na een uitgebreide uitleg over Tom’s workflow en de technische innovaties van de Alpha 9iii, gingen we het veld op om de 120fps burst met pre-capture zelf te ervaren!

Grote dank aan Sony Nederland, Dutch Shooters en Colorwood photo voor het opnieuw laten kloppen van mijn hart voor fotografie.

Deel dit bericht