setfoto Cirque du soleil

Een Magische Avond bij Cirque du Soleil’s OVO in de Ziggo Dome

Op 9 juli 2023 fotografeerde ik de betoverende voorstelling OVO van Cirque du Soleil in de Ziggo Dome, Amsterdam. Ondanks mijn uitdagende positie in een hoek tegen de rand van een trap, slaagde ik erin de magie van de show vast te leggen. De foto’s, gebruikt voor interne communicatie en sociale media door Cirque du…


Op 9 juli 2023 had ik weer de eer om foto’s te maken voor Cirque du Soleil, dit keer van hun betoverende voorstelling OVO in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het blijft altijd een bijzondere ervaring om de magie van Cirque du Soleil vast te leggen, en deze avond was daarop geen uitzondering.

Hoewel de omstandigheden niet ideaal waren – ik zat in een hoek van de zaal tegen de rand van een trap – slaagde ik erin om de schoonheid en het spektakel van de show vast te leggen. Het was behelpen, maar met enige creativiteit en doorzettingsvermogen zijn de foto’s toch prachtig geworden.

De voorstelling zelf was een visueel feest, vol acrobatische hoogstandjes, kleurrijke kostuums en meeslepende muziek. Elke act was een bewijs van het uitzonderlijke talent en de toewijding van de artiesten. Ondanks mijn beperkte positie in de zaal, wist ik de essentie en de energie van de show te vangen.

Cirque du Soleil gebruikt mijn foto’s voor interne communicatie en op hun sociale media, wat een grote eer is. Het is geweldig om te weten dat mijn werk bijdraagt aan de promotie en documentatie van zo’n prestigieuze en geliefde organisatie.

Hieronder vind je een selectie van de foto’s die ik die avond maakte. Ik hoop dat ze een glimp geven van de magie die Cirque du Soleil elke keer weer weet te creëren.

Deel dit bericht