Testimonial ontvangen

Vandaag, was weer ons wekelijkse netwerk-ontbijt van de businessclub, BNI Princeville. Vandaag werd ik verrast met een testimonial. Een testimonial is een positieve klantenervaring die je hebt ontvangen van je klanten. Je kunt natuurlijk over jezelf zeggen hoe goed je wel niet bent maar het is natuurlijk veel leuker om van je klanten te horen dat je een echte prof bent.

Zoals ik een paar weken geleden al schreef, heb ik twee mooie mensen gefotografeerd op hun trouwdag. Claire, de bruid, is lid van onze business club als bloemist. En zij heeft vanmorgen een mooi verhaal verteld over mijn werk. Daar sta je dan, met een blozend gezicht. Niet wetend wat je moet zeggen. Uiteindelijk kwam er een leuk dankwoord uit en kon ik de testimonial in ontvangst nemen. Het leukste wat ik in de testimonial las was:

Toen we de foto’s ontvingen, beleefden we de dag weer helemaal opnieuw! Erik heeft ongezien de dag gefotografeerd zoals die was; gezellig en ongedwongen.

Bij deze, Claire en cyril nogmaals bedankt en voor de nieuwsgierigen onder ons. Hieronder staat een fotootje van de testimonial en mocht u een mooie bos bloemen nodig hebben, ga dan eens bij Claire langs: Passiflora Delft

dankwoord van tevreden klant