Profielfoto’s belangrijk

Profielen met goede foto worden beter bezocht

Social media speelt een steeds belangrijkere rol in het dagelijkse leven. Niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk. In deze digitale wereld maakt beeld vaak de indruk. Een verre opdrachtgever of collega nog nooit ontmoet? U zoekt ‘m op en kan hem herkennen bij een eerste ontmoeting. Een sollicitant Googled hem/haar en zie of ze representatief zijn.  De eerste indruk is toch vaak op uiterlijk. Zo zitten mensen nou eenmaal in elkaar.

Erik van 't Hof - uw profielfoto- specialistZakelijk portret

Websites als Linkedin met een goede profielfoto worden 60% meer bezocht dan profielen zonder foto. Profielen zonder foto worden vaak beschouwd als niet echt. Daarnaast blijft een gezicht langer hangen dan een naam. Als u op meerdere sites dezelfde foto gebruikt, wordt u  beter herkenbaar en valt u nog meer op. Hier treedt de kracht van herhaling in werking. U kunt er met een sterke foto nog extra uitspringen, door iets unieks van uzelf in de foto mee te nemen, zoals in het voorbeeld, een bloem bij de bloemist, of de bouwhelm bij de aannemer.

socialmedia shoot bloemistProfielfoto uitzendbureau

Heeft u al een goede profielfoto voor:

  • Social media zoals Linkedin en Facebook
  • het smoelenboek
  • Website(s)
  • visitekaartjes
  • curriculum vitae

Als u mensen benadert met een glimlach dan merkt u dat ze zichzelf ook meer open stellen en zelf sneller gaan lachen. Dit heeft veel effect op de eerste ontmoeting. Uw Hoffotograaf kunt u helpen met een mooie vriendelijke glimlach op uw profielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *