Productfoto’s gemaakt voor magazine

Deze week productfoto’s gemaakt voor een blad in de installatiebranche, het installatie-journaal. Ik kreeg de vraag om voor een item over een nieuw aardwarmte systeem foto’s te maken voor dit magazine.

Ik had verwacht een pomp met allerlei buizen en kranen als model te zien, maar het was een grijze kast met een blauwe deksel. Dan moet je op zo’n moment wel even schakelen met je gedachten en moet je een grijze box mooi op de foto zien te krijgen. Binnenkort verschijnd het item in het vakblad en zal dan laten zien wat het resultaat is. Verder heb ik tijdens de opdracht een rondleiding gekregen door de Couperus Flat in Ypenburg. Allerlei nieuwe technieken en speciale oplossingen. Leuk om te zien, Het uitzicht vanuit de penthouse is schitterend. Om toch nog iets te laten zien, heb ik een foto van de flat in dit item geplaatst.

productfoto: couperusflat den haag

 

update: inmiddels is het item in het magazine verschenen(klik hier). op bladzijde 11 en 13 zijn mijn foto’s te zien

 

Hieronder nog wat technische foto’s die ik voor het magazine gemaakt heb.

productfoto 2012-10-31 - couperus - ERIK VAN 'T HOF - _DSC1113

productsfoto 2012-10-31 - couperus - ERIK VAN 'T HOF - _DSC1124

bedrfijfsfoto 2012-10-31 - couperus - ERIK VAN 'T HOF - _DSC1152

 

Productfoto’s hoeven niet saai te zijn

Productfoto’s hoeven niet saai te zijn, vaak worden productfoto’s gebruikt voor webshops of in magazines, op veel webshops zie je veel dezelfde foto’s, vanuit dezelfde hoek en met dezelfde belichting. Natuurlijk straalt dit eenheid op, maar opvallen doet het nauwelijks. De foto’s kan je dus eigenlijk niet gebruiken in magazine. Ik maak meestal productfoto’s op locatie. Ik laat het product graag zien in zijn of haar omgeving.

De witte achtergronden kunnen altijd nog, maar door de foto’s in eigen omgeving te maken, zijn mijn foto’s geschikt voor onder andere magazines en social media.

Informatie over productfoto’s

Als je nog vragen hebt, kan je mij bellen op 06-25068417 een mail sturen door op deze link te klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *