Setfoto van een musical van noordwijkse theatergroep Mubo. Voor hen maakte ik fotos die werden verkocht aan de deelnemer

Jouw Voorstelling,
Mijn Camera

Theater fotografie

Ben je op zoek naar een theaterfotograaf die de magie en emoties van jouw productie kan vastleggen? Mijn naam is Erik van ’t Hof en ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van theater in al zijn vormen. Met een uitgebreide ervaring bij gerenommeerde namen zoals Cirque du Soleil, Theaterfestival de Parade, en Jandino Asporaat, evenals diverse kleine theatergroepen, weet ik precies hoe ik de unieke sfeer en dynamiek van jouw voorstelling kan vangen.

Mijn foto’s vertellen verhalen, brengen de intensiteit van elk optreden over en zorgen voor blijvende herinneringen. Of het nu gaat om grote producties of intieme voorstellingen, ik ben er om de ziel van je theaterstuk vast te leggen met levendige en krachtige beelden.

Klaar om jouw theaterproductie of optreden naar een hoger niveau te tillen met professionele fotografie? Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen de magie van jouw voorstelling in beeld brengen!

Podiumfoto van Chris zegers van Hudson five. gemaakt door fotograaf Erik van t Hof bij Speakers in Delft
sfeerfoto tijdens theatervoorstelling parade

Neem Contact op

Laten we samen iets onvergetelijks creëren! Neem vandaag nog contact met me op om jouw fotografie-opdracht te bespreken en jouw visie tot leven te brengen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam