Portretten

Portretfotografie

Ik maak sprekende portretfoto’s van u en/of uw medewerkers. Ik zorg dat de persoon voor de camera ontspannen is om zo een spontane en persoonlijke foto te creëren. Mijn portretten zijn niet stijf maar wel zakelijk en komen vriendelijk over. Mijn Foto’s worden gebruikt voor social-mediaprofielen, voor een artikel of interview in vakbladen. Ook maak ik uniforme portretfoto’s voor de CV’s van uw medewerkers. Ik kan deze foto’s maken op iedere plek ik neem hiervoor mijn professionele belichting mee. Ik kan dus uw personeel fotograferen tegen bijvoorbeeld tegen een grijze, witte of zwarte achtergrond, maar kan ook managementfoto’s maken in de boardroom of op een mooi project. Vaak is er weinig tijd voor een portretfoto, toch probeer ik tijdens het fotograferen een kort praatje te doen om spontane foto’s te maken die recht doen aan u, uw persoonlijkheid en uw functie.

Ook maak ik naast zakelijke foto’s, familiefoto’s. Dit doe ik niet in de studio, maar op locatie(buiten). Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en dat zie je terug op de spontane foto’s. Wilt u uw ouders verrassen met een afdruk van uw gezin aan de muur, dan kan ik u helpen.

 

Portretfoto’s kunnen overal worden gemaakt, bijvoorbeeld in de volgende situaties:

 

–          Op uw bedrijf of project.  Ik neem hiervoor mijn professionele belichting mee. Uw bedrijf of project is dan het decor van de portretten of desgewenst kan ik ook zorgen voor een witte, grijze of zwarte achtergrond.

–          Buiten in de stad of natuur

–          In mijn kleine studio aan huis, met witte, grijze, zwarte achtergrond. Maximaal 3 personen.