Foto’s Musical Jungle-Book

Vorige week vrijdag ben ik naar het winderige Noordwijk gereden om een productie van Stichting Mubo te fotograferen. Eerder had ik al een opdracht ontvangen om de musical a Christmas Carol in beeld te brengen, dit keer was het Jungle Book. Leuk om te zien dat deze musical groep zo professioneel bezig is met het maken van zo’n show. Licht en video effecten, geweldig mooie kostuums en nu ook nog eens mooie foto als herinnering.

 

 

Ik kreeg nadat ik de foto’s opgestuurd had te horen, dat ze weer erg te vreden waren en weer een mooie herinnering hebben. Zo’n mooie herinnering maakt niet alleen de spelers gelukkig, maar ook mij als fotograaf. Wilt u van uw theaterstuk ook een mooie herinnering, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Dan kan ik het idee van deze opdrachtgever vast ook voor jullie theaterstuk gebruiken. Hij heeft namelijk met alle acteurs geld ingezameld om zo mij in te huren als professioneel fotograaf. Zo heb je als acteur mooie herinneringen en hoef je als producent van zo’n stuk geen fotograaf te budgetteren. Zij blij, ik blij.  Ze zijn zo blij, dat ik volgende productie weer mag vastleggen.

 

meer foto’s zijn te vinden op: http://stichting-mubo.nl/

 

Wat is Stichting MuBo

 

Sinds enige tijd leefde bij Deborah Berends en Marjo Jager het idee om een musicalinitiatief voor volwassenen te ontvouwen. Na enig brainstormen is de daad bij het woord gevoegd en het idee geboren om in het voorjaar van 2010 de musical  My Fair Lady ten tonele te brengen in Theater in de Muze in Noordwijk met een groep van circa 40 enthousiaste amateurs en een orkest onder leiding van een professionele regisseur, zangdocent, dirigent en choreograaf.

 

Om dit initiatief handen en voeten te geven, zowel voor dit project als voor een eventuele toekomst, is gekozen een stichting op te richten die zich tot doel stelt (muziek)theaterproducties van hoog niveau en kwaliteit te realiseren met beginnende en gevorderde amateurpodiumkunst beoefenaars in de Duin- & Bollenstreek.

 

Sinds vrijdag 20 maart 2009 is de stichting een feit geworden, zijn de statuten bij de notaris gepasseerd en is stichting MuBo ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *