Foto’s De Parade Rotterdam

De officiële opening van de Parade

Afgelopen Vrijdag 21 juni vond de officiële opening van de 23ste editie van Theaterfestival de Parade plaats in het Museumpark in Rotterdam. Als Hof-Fotograaf van de Parade, kon heb ik ook dit keer weer foto’s gemaakt voor de organisatie. Altijd leuk om te doen en natuurlijk levert het mooie plaatjes op.

Brandtoren op de Parade in Rotterdam
Foto’s van Dans, Theater, muziek, Feest en sfeerfoto’s op één avond. Mensen van de Parade zien mij ook als de Hof-Fotograaf, wanneer ik bij de Leeuwenkooi van Silent-Disco gespot wordt, roept de stille DJ dat mensen massaal mijn naam moeten gillen. Ik hoor dat niet, want heb geen koptelefoon op, maar het levert bij mij al een glimlach op het gezicht en zeker bij de bezoekers. Of ze nou lachen voor de foto of om mij moeten lachen geeft niet, want ik kan mooie sfeerbeelden maken.
Veregend meisje parade Rotterdam

Na Rotterdam trekt de culturele straat met dit jaar 74 theater-, muziek- en dansvoorstellingen, 19 kinderparade voorstellingen en 37 bands door naar Den haag, Utrecht en Amsterdam. Veel van mijn foto’s worden door media gebruikt als persfoto’s. Natuurlijk verloopt dit allemaal via de organisatie zelf. Mocht u ook een festival hebben of een ander evenement, waar u persberichten voor wilt(laten) schrijven. Neem contact met me op voor meer informatie.
Dominee Gremdaad op de Parade in Rotterdam

Tournee Parade 2013
Rotterdam 20 t/m 30 juni – Museumpark
Den Haag 5 t/m 14 juli – Westbroekpark
Utrecht 19 juli t/m 4 augustus – Moreelsepark
Amsterdam 9 t/m 25 augustus – Martin Luther Kingpark

Voor meer persfoto’s(hoge resolutie) graag contact via de Parade Joost Allema (joost@mobilearts.nl)