Diensten

Allround fotograaf uit Nootdorp

Wie ben ik:

Ik ben in 2007 begonnen als fotograaf. Als huisfotograaf kon ik aan de slag bij het toenmalige poppodium Speakers in Delft. Ik fotografeerde kleine jonge bands, maar ook bekendere artiesten als Krezip, Dolly Dots en van Dik Hout. Ook maakte ik een aantal jaar persfoto’s voor Vrienden van Amstel. Door op dit soort evenementen rond te lopen met mijn camera en doordat mensen mijn foto’s terug zagen kon ik langzaam mijn fotowerk uitbreiden. Ik kreeg steeds meer opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld omroep west, maar ook particulieren opdrachten. Tegenwoordig richt ik me voornamelijk op de zakelijke fotografie. Dus het maken van productfoto’s, portretfoto’s het maken van sfeerbeelden bij uw evenement, zoals een incentive of congres.

Intresse

Mijn interesse is vrij breed en al snel fotografeerde ik niet alleen meer muziek. Ik maakte ook portretten zorgde mooie sfeerfoto’s van andere evenementen. Bedrijfsborrels of theaterfestivals als de parade en cirque du soleil werden vaste klanten. Naast dit alles kwamen er ook steeds meer particuliere verzoeken, zoals gezinsfoto’s en bruiloften. Kortom, ik ben allround-fotograaf.

Waar vind u mij?

Ik ben gevestigd in Nootdorp(Zuid Holland). Centraal tussen steden als Den haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. Ik heb daar een kleine studio aan huis, maar veel liever kom ik op locatie. Het in beeld brengen van bedrijven(mensen) vind ik het leukst om te doen en daaruit stromend ook zakelijke portretten.